Lelki adoptálók imaközösségének bemutatása

A lelki adoptálók imaközössége 2021. március 25-én alakult a Dunakeszi Szent Imre és Szent Mihály templomok közösségéből, azóta már a Jézus Szíve templomból is csatlakoztak csoportunkhoz. 

Ünnepélyes keretek között (március 25-én) ígéretet teszünk, arra hogy 9 hónapon keresztül imádkozunk egy veszélyben lévő magzatért és családjáért, hogy elfogadják az életet, akivel Isten megajándékozta őket. Ez alkalommal lehet újaknak csatlakozni, illetve az ezt megelőző hetekben, hónapokban. Ezt követően a 9 hónap alatt a csoport zárt csoportként működik.

Közösségünk a Szent Imre templomban szokott találkozni, és minden hónap utolsó hetének csütörtöki szentmiséjét az élet védelméért ajánlja fel. Utána lehetőség van a tagok számára beszélgetésre is. 

A következő ígérettételre lehetőség: 2024. április 8.

A közösségbe érdeklődőknek személyesen csatlakozni  2023. december végétől 2024. március 15-ig lehet, mert ekkor a csoport újra nyitottá válik. 

Ha úgy érzed te is szívesen imádkozol egy veszélyben lévő babáért naponta egy tized rózsafüzért, valamint egy rövid napi imádságot, szeretettel várunk közösségünkbe. 

A lelki adoptálásról mindent megtudhatsz itt: lelkiadoptalas.hu

Programjainkról az Facebook oldalon lehet részletesebben tájékozódni, ahová minden érdeklődő bekapcsolódhat. 
https://www.facebook.com/groups/433733341688280

Elérhetőségeink: 
A csoport gondnoka: Sréderné Devecz Valéria