Imaóra bemutatása

imaoraAz ima a lélek elcsendesedése, a teremtmény, vagyis az ember szava a Teremtője, vagyis Isten felé. Az ima a lélek eledele, feltétlenül szükséges a békéhez, az egyensúlyhoz, a helyes irány megtalálásához, a kegyelem felé való megnyíláshoz, az üdvösségre vezető út megtalálásához. Jézus Krisztus maga is imádkozott, többször elvonult vagy tanítványaival együtt, őket is tanítva mondott imát.
Az ima lehetővé teszi számunkra, hogy kapcsolatot építsünk ki Istennel, és jobban megismerjük Őt, hogy kapcsolatban maradjunk vele, és bízzunk az Ő életünkre vonatkozó tervében. Erő és vigasztalás forrása a nehézségek idején, és bátorságot adhat, hogy szembenézzünk a kihívásokkal.
Az imádság által a szívünket is meggyógyíthatjuk és erősebb kapcsolatokat tudunk építeni Istennel úgy, hogy teljesen bízunk benne.
Havi rendszerességgel - minden hónap második vasárnap tartjuk imaóráinkat 16:30-kor, továbbá jelentős egyházi ünnepeink napján (Húsvétvasárnap, Irgalmassáģ Vasárnapja, Pünkösd, Szentháromság Vasárnapja, Úrnapja, termény betakaritás, Jézus Szíve ünnepét követő vasárnap, Hamvazószerda előtti vasárnap, továbbá Nagycsütörtöki liturgia után, stb).
Imaóráinkra szeretettel várunk mindenkit!
Helyszín Dunakeszi Szent Mihály templom, Szent István u. 35.
Felelős:
Kövesdi Lászlóné
Telefon: 06 27 639 934